Ardèche

Ardèche

RESORT DOMAINE LES RIVES DE L'ARDECHE
Het vakantiepark Domaine Les Rives de l’Ardèche is gelegen aan de rivier de Ardèche. Het is gelegen nabij het gezellig dorpje Vallon Pont d’Arc, op slechts 3 minuten rijden van het centrum. Als u door de authentieke straatjes slentert, en op een van de vele terrasjes plaatsneemt bevindt u zich middenin de typisch Franse cultuur. Voor natuurliefhebbers is Domaine Les Rives de l'Ardeche een perfecte uitvalsbasis. De grote diversiteit aan bloemen, planten en dieren maakt het een schitterende locatie voor een prachtige vakantie in de natuur. Vergeet vooral niet het indrukwekkende Gorges de l'Ardeche te bezoeken! Zowel het Domaine als haar magnifieke omgeving laten u een fantastische vakantie beleven!

Bekijk hier de locatie van het resort Domaine Les Rives De L'Ardeche in Google Maps
Locatie Domaine Les Rives de lL'Ardèche

VAKANTIEHUIS HUREN DOMAINE LES RIVES DE L'ARDÈCHE
Het Franse Domaine bestaat uit circa 100 luxe villa's. De 4-, 6-, 8- en 10-persoons accommodaties hebben een royale tuin van minimaal 700 m² waarin meestal een privé zwembad (vanaf mei tot en met september zijn de privézwembaden geopend) is aangelegd. Op het park kunt u genieten van een hoge mate van privacy en zullen uw kinderen het uitermate naar hun zin hebben. Wanneer u in één van de villa verblijft heeft u gratis wifi in uw villa. De accommodaties hebben alle ingrediënten in huis om u in alle rust een vakantie in Frankrijk te laten beleven die u nooit zal vergeten! 

HUUR UW VILLA IN HET RESORT VAN DOMAINE LES RIVES DE L'ARDECHE HIER...

vakantiehuis Ardeche huren voor 8 personen

FACILITEITEN OP DOMAINE LES RIVES DE L'ARDECHE
Het villapark beschikt over diverse faciliteiten. Naast het feit dat u in de meeste gevallen gebruik kunt maken van een privé-zwembad, is er een groot gemeenschappelijk zwembad op het park aanwezig. Dit zwembad is 300 m² groot en heeft een apart kinderbad (50 m²) en luxe ligstoelen en parasols. Het zwembad is geopend van 1 mei t/m 27 september. Daarnaast zijn er twee tennisbanen, voetbal- en basketbalveld, tafeltennistafel en enkele kinderspeeltoestellen. U kunt daarom, naast de prachtige omgeving, ook genieten van de faciliteiten die er op het park zelf te beleven zijn.

Het beheer ter plaatse is Nederlandstalig. Voor een ontbijt met heerlijke verse broodjes kunt u terecht bij de receptie. Voor de kleine boodschappen kunt u terecht bij de warme bakker en de lokale supermarkt, welke op loopafstand te bereiken zijn.

(Zwembad op Domaine Les Rives De L'Ardeche)
ZWEMBAD DOMAINE LES RIVES DE L'ARDECHE