Domaine Résidence La Pinède

Domaine Résidence La Pinède

RÉSIDENCE LA PINÈDE

De résidence bevindt zich in het centrum van Port Barcarès. Op het resort is wifi, gratis parkeergelegenheid en heerlijk centraal zwembad met ligbedden. Daaromheen zijn de achtpersoons-geschakelde villa’s en de vier-, zes- en achtpersoonsappartementen gesitueerd. Alle appartementen zijn compleet ingericht en hebben een balkon of terras met uitzicht op het zwembad. Bij sommige appartementen is een lift aanwezig, wanneer een lift voor u wenselijk is neem dan contact met ons op. Het Centre Commercial in het nabij gelegen Claira heeft een uitgebreid winkelaanbod, waaronder een grote Carrefour.

Bijzonderheden:
- Villa's en appartementen zijn heel ruim
- Mooi zwembad met kinderbad en rondom groot terras met ligbedden
- 300 meter van het strand
- Meertalige receptie
- Alle appartementen en villa's beschikken over airconditioning, terras met tuinmeubels en parasols, wasmachine en volledig ingerichte keuken

Sfeer en ligging:
Het park ligt op slechts 300 meter van het strand, waardoor Résidence la Pinède een uitstekende uitvalsbasis is voor een heerlijke strandvakantie aan de Middellandse Zee. De badplaats Le Barcarès staat bekend om haar mooie stranden. In de haven Port Barcarès vindt u veel restaurants en kunt u uitgebreide informatie krijgen over dit stadje en het deppartement Languedoc-Roussillon bij de 'Office de Tourisme'. Hier kijkt u uit op de prachtige jachthaven van Le Barcarès.
Op het park vindt u een meertalige receptie, die u graag te woord zal staan en assisteren indien dit nodig is.

Klik hier voor de exacte locatie van dit park!

Locatie Park La Pinede

OVER HET PARK

Zwembad:
Zwembad met kinderzwembad, omgeven door ligstoelen.

Linnengoed:
Bedlinnen moet vooraf besteld worden en kost € 10 per persoon, ter plaatse te betalen.

Schoonmaak:
De kosten voor de eindschoonmaak betaald u ter plaatse. 

Toeristenbelasting:
U betaald de toeristenbelasting ter plaatse.